tråkigt inlägg


Tja DjungelN!
Idag har dagen varit hårit och förmodligen årets segaste som håriga kingkong aka Dandan har gjort till svin kul, startade morgonen som vanligt med att raka hela kroppen så jag blev len och fin :)
Tog faktist hunden till skolan idag, jag ba håriga söta hund kan jag få rida på dig te skolan han typ -,^ sp iaf så hoppade jag på honom och det gick som en jude i andra världskriget efter ngra minuter så var vi i skolan :)
Väl i skolan så hade jag tråkigt -,- chillade lite i cafeterian och träffa typ hulken-.^ aka elin?!?!?!
Skulan rulla på och jag fick några smygis bilder som jag kan kolla på när jag ska raka mig :)
När jag kom hem så blev jag som vanligt hotad av min morsa och börjar bli riktigt trött på henne hon e svin jobbig så jag sa stick och ångrar det för hon tog bältet och piskade mig medans min hund bet på mitt ben, ingen rolig syn kan jag lova !
Resten av dagen var hårig och tråkig slirrar upp ngra bilder iaf, vet att jag inte är rolig, är bara allmän downsyndromig-.-
Fick några bilder på ngra fjortisar (6)

Checka hennes !:)

Eftersom jag e hårig och kung så gick jag till en annan människo ras som har en rätt fin blogg, Den nyrakade människo rasen, hon har en grymm blogg men den är inte lika hårig som min så kolla in den http://typjosefiine.blogg.se
Måste dessutom säga en sak, inte säga te Josefine men hon tror att hon är normal hihi (6)
Aja ska sova nu tagga skolan imorn hoppas jag inte blir mobbad som vanligt, för jag är rätt så cool när jag hänger med guzzarna i cafeterian o alla killar typ Oh it's Dane Aka Kurdish Hairstyle
Hörs blöggen

Tjenare

Chacha bloggen.
Jag bara måste berätta om dagen!, Vaknade som vanligt för min farliga mamma hota mig :s
Gick till spegeln och fixxade mig så typ tittade jag på min kropp, jag ba SAY WHAAAT? jag ba MR. HÖRIG KOM FORT SOM FAN (Farsan altså) Han typ vad är det min höriga son. Jag typ jag har blivit hårigare, då sa han självklart vi är håriga kurder närmaste släkten till apor, han är som vanligt stolt men jag tkr det är pinsamt:$
Åkte till skolan som vanligt mamma körde och drog sin håriga konversation medans jag downsyndroma och adhda för hon inte ville ha musik i MIN BIL :o :o :o
Skolan rullade på satt och onanera på någon lektion och saknade min saknade vän Emilia som inte har någon normal humår, lixom jag ba man kan grilla fåglar på en ö, hon och hennes blonda wannabie kissie fjortis polare josefine typ satt o asgarva jag typ say what ?:S
Sen vid maten blev jag så hårt dissad av mina polare asså jag typ daah...
Kolla vi satt vid ett bort och alla gick till ett annat sedan, och sa till mig o komma över så jag gjorde det, sedan tappade jag min gaffel gick tbx o hämtade en ny. Sen när jag kmr tillbaka så finns det ingen stol så jag blev ledssen och joinade dom andra på skolan som har blivit dissade av sina kompisar, Som är Elin, Elin, Natalija, Rasha och sist och minst Agnes. Jennie skulle gå och tågluffa ngn stanns :s, sen hängde vi i cafeterian o cutta oss.
Till sist kom jag hem och började som vanligt Downsyndroma/adhda och fixxa moppeN dirrm0de, PillarN kom över och skulle hjälpa mig, kan ni tänka er ? var millimeter från att borra i mitt styre tills Mr. Rasmus von Claesen kom och styrde upp skiten, han och jag jobbade medans PillarN som vanligt ahh pilla-,- man fattar ju varför han och bimbon josse är tsms :s.
Dom rullade sedan vidare på sina rullstolar medans jag flög innåt för mamma downsyndroma på att jag inte gjort läxan! Gjorde läxan medans jag skrattade åt min fula hund som jag låste in på toan i ca 2 timmar tills jag kom på att han var där inne, kan tänka mig att han är glad nu hihih:) Orkar iaf inte skriva mer ni får en bild på min moppe men det har hänt mer på den eftersom min morsa kastade in mig i huset så hann jag självklart inte ta kort men vi hörs håriga blogg, CHACHA Allt från DanDAn

Hårig blogg:s

Hejsan håriga blogg!
Har inte gjort så mkt idag förutom 1 blivit hotad av min mamma när jag inte vaknar som ni nog har märkt så är hon EXTREMT farlig !!!! Så akta er för en galen ryss som har downsyndrom (Själv har man ärvt det av henne (H) ).
Skolan gick väll som vanligt steekte och alla tjejer jaga mig, som vanligt altsså , det ovanliga var att jag var nära på att börja brinna för någon efterbliven Michael brännde nästan ner mig för han e lite som han e (Retard).
Kom hem och hämtade mitt paket från Mr Ica.
Började direkt adhd/downsyndroma och fixxade moppen till slut gav jag upp för mitt kurdnyckelben pallade inte trycket, men helt random kommer min mamma in och adhdar/Dampar på att jag har tagit fel läxbok så fort som fan åkte jag te skolan som var stängt, min morsa dampa på mig >,< jag själv skylde på att jag har downsyndrom och är en hårig kurd med dåligt minne (Självklart funkade det och hon tyckte synd om mig =D )
Sen kom Mr Rasmus och PillarN aka Nilzen, rasmus hade tydligen saggat ner sitt tangentbord och lånade ett av mig.
Han och pillarN hjälpte mig sedan med moppen, men blev inte klara :'( iaf har lite att köra på Kurdoxen.
Ska nog palla ner mig till sängen och drömma om håriga apor hörs bögen CHACHA :)
Btw Ngn hårig apa vid namn Agnes Hult tror att hon är bäst värsta random e hon :s
Bonus bild på när Micke försöker visa hur man spelar munspel och sedan kåtar på mig o,0

Blögen

Tja tja bögen!
Idag vaknade jag mr tidigt, riktig segt att vakna så tidigt som lilla jag gör (H) ilf fixxade mig och rullade mot skolan i min feta ride ! (mamma som körde "min bil ändå")
Skolan rullade på som vanligt lekte gangster och rökte på i lärarrumet.
Åkte sedan till akuten där jag fick veta att jag var för snygg för att vara sant ?-,^
Kom sedan hem och hitta ett smexigt paket och jag fick adhd/downsyndrom och plocka isär hela moppen för jag hade fått ett nytt styre, NICE! Dampade på mitt kurdben och ringde rasmus retardet svarade inte så åkte hem till han som vanligt sov bäbisen som en ah, bäbis =D vi drog senare till mig och vi downsyndroma och adhda tsms!
Till slut gav vi upp för vi va trötta sega efter ha downsyndromat och adhdat !:( Vi gav upp hoppet och hoppas på att bli klara imorn !  Sen kom 2 retards till hem till mig och bögade sig (Nilzy och Mattias även kallad "Mattis") Pluggade matte eftersom min morsa hotade mig och jag var rädd för henne o,0 Sitter här nu helt själv i mörkret och downsyndromar :)
Här får ni lite bilder på mitt paket och moppeN =D








Agnes som skriver, har fixat Danis blogg nu!

Sitter hos han med jennie också! Kollar idol och jag o jennie visade precis våra skills på fifa!
Kolla min blogg :D agnescesilia.blogg.se

RSS 2.0